Gjort slag i saken

Nu har jag gått med i Mammafitness. Fler som hänger där? Jag känner att min mage halkar efter för jag känner mig ganska fit för övrigt. Ska bli så kul. 🙂

14 Comments

 1. Maria
  3 January 2012 / 15:44

  Nä jag hänger inte där. Har funderat på viktklubb. Måste försöka gå ner mina gravidkilon. Vilken tjänst valde du?

 2. 3 January 2012 / 15:52

  Ajdå, ingen bil imorgon… Men då kan vi ta det en annan dag. Eller om vi kommer. Vad är smidigast för dig /er?

  • 3 January 2012 / 16:32

   Ni är välkomna hit imorgon. 🙂 Passar det er vid 11-tiden?

 3. 3 January 2012 / 16:23

  Sv: Jaaa! Armcykling kanske vore nåt. Brukar det finnas överallt? Har aldrig testat det…

  • 3 January 2012 / 23:56

   Trend o Träning (Miashoppings syster) har skrivit om det så det finns i Stockholm på sats tror jag det var.

 4. 3 January 2012 / 21:31

  Vi kommer vid 11 då. Ring imorgon bitti om något skulle förändras. Annars ringer jag när vi kör. Kanske vi ska handla med lite lunch? Det finns kanske nåt där i centrum?

  • 3 January 2012 / 22:06

   Jag kommer att få en halvtimmes “egentid” imorgon, tjohoo :), så då tänkte jag gå till ett bageri och köpa bullar och bröd. Har skinka, kokta ägg, ost, gurka, tomat, kaviar och majonäs hemma. Och kaffe, te, mineralvatten och juice. Blir det OK? Tänkte att det var enkelt att fixa och samtidigt gott.

  • 3 January 2012 / 23:55

   Magcoaching. Känns bra än så länge så här första dagen. 🙂

 5. 3 January 2012 / 22:03

  Heja dig! Du är verkligen på hugget!:)

 6. 16 January 2012 / 19:05

  Hej Käthe! Har följt din blogg länge, har dock inte varit inne på ett tag. Ser att du är Olgas kund och vill bara berätta att jag har också varit det tidigare och fått finfin hjälp och är i mitt livs bästa form nu. Lycka till med din träning och jag vet att du kommer att bli supernöjd!!
  Kram Betty

 7. Jennie
  17 January 2012 / 19:50

  Hej! Jag har inte heller varit inne på ett tag, men nu har jag hunnit “läsa ikapp”. 🙂
  Jag har också haft Olga till hjälp, körde med PT-online i två månader och är super nöjd. Har precis startat upp igen efter en tung höst och då är det perfekt att plocka fram träningsupplägg och kostråden igen. Kämpa på – det ska jag också göra! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.