Hej igen!

Jaha, nu sitter jag här igen. Får bli en liten stund för sen måste jag försöka komma i säng. Efter 5 minuters rockande (rockring) så gallskriker Hektor så det fick bli en paus med amning. Av med träningshandskar och grejer. Efter en tio minuter en kvart är jag back på hemmagymmet igen. Värmer upp igen med rockring som jag börjar bli riktigt grym på! Därefter styrketräning; mestadels bål, ben, axlar och armar. Går in i tvättstugan som ligger brevid och ser att en tvätt inte är upphängd. Bara att börja hänga upp. Sedan upp och plocka undan leksaker, puffa till kuddarna i soffan och tvätta mig. Tar en proteindrink och bläddrar i senaste Allt i Hemmet. Hittar snygga apotekskrus som finns nytillverkade hos Granit. Vill helst ha gamla men de är så svåra att hitta. Kommer på att jag skulle vilja förnya inredningen lite här och var. Är tacksam att vi är friska just nu och hoppas att snön håller sig borta hela vintern.

Ni då? 😉

1 Comment

  1. 3 January 2012 / 08:14

    Jag vill ju ha snö!!! Men du – nu när vi är hemma så mycket så måste vi ses. Vill ni komma hit en dag? Ni kan ju komma utan vagn och jag kan komma ut och hjälpa till att bära in eftersom ni kan stanna precis utanför dörren. Eller ska vi komma o hälsa på? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.