Snabba lunchtips

Eftersom jag köpt en herrans massa getost på rea så var jag tvungen att bli av med lite vid lunch också. Kom då på att det är en perfekt snabb lunchrätt. Att gratinera getosten tar ett par minuter bara och kan förberedas i kylen om man så vill. Använd en färdigsallad som är sköljd och gör senapsdressingen dagen innan. Massor med honung och lite valnötter och sedan är denna klassiska förrätt en lunch. Höll mig mätt bra på den också.

Nu hoppas jag att ni vill dela med er av era lunchtips! Jag behöver nya lunchideér och när ni ändå är igång och pratar mat, vad ska ni äta till nyår. 🙂

5 Comments

 1. 27 December 2011 / 21:54

  Mitt tips är omeletter. Jag älskar dem och toppar med det som finns hemma. Väldigt ofta blir det skinka, champinjoner, tomater, lök, fetaost och creme fraiche.

  Jag tänkte förresten höra, vet du eller någon annan läsare av någon site med smink som har mellandagsrea? Jag känner bara till Eleven men de verkar inte ha någon.

 2. /carina
  27 December 2011 / 23:59

  Till nyår blir det raclett- älskat av stora och små, eftersom man kan fylla med det man själv vill.Och så är det mysigt att sitta och pilla med sina små pannor!

 3. 28 December 2011 / 10:32

  Mmmm, vad gott det ser ut! 🙂

 4. Anna L
  28 December 2011 / 21:23

  Till varmrätt (som värdfolket gör) blir det något ur senaste Damernas värld, med lax och pilgrimsmusslor. Vi gör förrätten, som vi hade tänkt göra med pilgrimsmusslor 🙂 men får nog hitta på nåt annat nu! Det är annars en supergod variant, med stekta pilgrimsmusslor (stekta i olivolja med chili), prosciutto (även den stekt i samma) och så var det nåt mer som jag inte minns. Jag tror att det kommer från en JAmie Oliver-bok.

 5. 29 December 2011 / 12:57

  Omeletter är de bästa luncherna! Bara att blanda i lite rester man har hemma. Eller steka nån stark korv och tilsätta lite grönsaker till en konserv med bönor. Havregrynsgröt är en ständig favorit hos mig, och på sommaren smoothies.
  På nyår ska vi hem till en kock så vår enda uppgift var Moët!
  Gott nytt år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.