Gott för själen

image

GI:are och LCHF:are kan titta bort. Jag tycker nämligen att det är överdrift inte äta godis eller andra onyttigheter då och då. Just nu mumsar jag på Twist och Anthon Berg.

Och så vill jag passa på att önska er alla en riktigt God Jul. Ta en extra omgång av Jansson imorgon, vet jag. 😉

2 Comments

  1. Magdalena
    23 December 2011 / 22:52

    Sedan juni i år har jag inte ätit varken godis eller onyttigheter, med viktklubb har jag nu lyktats gå ner 23kg och gått ner 3 storlekar i kläder 🙂 !! Har fått muskler som jag inte visste om :)Har du testat Celsius dryckerna? Dricker dom innan powerwalk och styrketräning, så förbränner man mer..

    God Jul <3

  2. 24 December 2011 / 11:16

    God jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.