Min kväll

När småbarnen sov smög jag mig ut i mörkret och hämtade en hel låda med proteinbars. Jag beställde från Gymgrossisten som den här veckan säljer 24 st för 349 kr. Bra pris! Jag gillar cocos. Jag hämtade också ut en del julklappar och jackan från Odd Molly. Tyvärr gillade jag inte färgen riktigt och den satt inte jättefint på mig. Odd Mollys ytterkläder är så himla vida nertill – synd!

Hemma igen och då hade Hektor vaknat. Ammade honom till sömns och sedan gick jag ner till hemmagymmet och tränade. Skivstången är min nya favorit! Tog en bar innan och Syntha-6 efteråt. Jag värmer upp genom att använda rockringen. Jag kör intensivt och struntar i att jag till och med får blåmärken. Innan jag hann med biceps/triceps så vaknade Hektor gallskrikande så jag ammade honom igen och sedan avslutade jag mitt hemmapass (ca 40 minuter totalt).

Sminkade av mig och dessa är mina favoritkrämer; Shiseido (dagkräm med solskyddsfaktor) är nyligen inköpt hos Beautyplanet och mene&moy tidigare inköpt hos Skincity. Riktigt, riktigt bra krämer!!

Måste visa er getosten som var billig på Ica (när jag hämtade ut paket där). Lika bra att fylla förrådet med god ost. Vi kommer att ha gratinerad getost lille julafton och sedan kör vi nog en repris på det som förätt på nyår.

Fick förresten hem min nya kalender. Valde minsta formatet så den ska vara lätt att ha med sig. Beställer alltid från personligalmanacka för jag gillar inte kopiorna som kommit efteråt.

Ska fylla i viktigheter under julhelgen så att jag har full koll! Ja, som att jag ska till frisören nästa vecka. Lyckades få en tid då en dag när mamma var ledig. 🙂

Och sist men inte minst så slog jag in fler julklappar och såg två nya till mig. 😉

Med det sätter jag punkt för idag. Blev lite sent och det får jag nog sota för imorgon. God natt! Imorgon är en ny dag och då hoppas jag kunna visa er snygga toppar från Acne och svarar på tvillingfrågorna.

4 Comments

 1. 22 December 2011 / 17:55

  Jag har också slagit in de flesta julklapparna i dag, har några kvar som jag sparar tills imorgon 🙂

 2. 23 December 2011 / 10:18

  Mysigt att slå in julklappar. Det gjorde vi klart i veckan.

 3. camilla
  23 December 2011 / 16:29

  Proteinbars en mycket dum fråga men jag läser på många bloggar att många äter det – varför alltså vad är det som är bra med dem – jag borde väl veta eftersom jag alltid har tränat mycket. den där krämen m&m har du pratat om förr är väldigt sugen på att prova den. vill bara önska dig och de dina en riktigt God Jul & Gott nytt år….

 4. Viktoria
  26 December 2011 / 01:26

  Hej åå använder oxå shiseidos kräm som du använer love it..

  Vill tipsa dej om mene moy, finns på tradera.com samma kräm su säljer för 400kr ett tips.

  De flesta mene moy produkter finns där och ibland dyker jan marini upp så ett tips om du vill spara pengar.

  kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.