Frågelådan!

Jag tänkte som så, att om ni ställer frågor här så lovar jag att besvara dem i turordning så fort jag får en stund över. 🙂  Jag läser precis alla kommentarer men glömmer var frågorna finns så jag tänkte försöka samla dem här istället så att ni får svar.

5 Comments

 1. Marina
  10 December 2011 / 00:05

  Hej! Följer dig och tvillingarna, min sixten är nu drygt 6 månader och tiden bara rinner iväg. Öresundskliniken ringde häromdagen, eftersom jag ej hunnit skicka in pappret om Sixtens födelse till dem…ja ja
  Nu till saken, Hector sitter in sin stol på en bild och där ser jag att han har MUSSE PIGG kudde, jag samlar MUSSE PIGG och skulle gärna vilja att Sixten hade en sån fin….vart kommer den ifrån? Elller kanske är det en “gammal” goding?
  Kram Marina

 2. Johanna
  12 December 2011 / 11:35

  Hej Käthe!
  Först och främst, tack för en bra blogg!
  Jag är gravid med mitt första barn och har kommit ungefär halvvägs. Nu börjar magen äntligen att växa! Kanske har du några bra tips på vad man kan smörja in magen med?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.