Träningsvärk mellan revbenen

Jag tror det beror på min rockring med tyngd jag fick i födelsedagspresent. Känner av träningsvärk mellan revbenen (!), i magen (särskilt högt uppe), sidorna av magen, ljumskarna, rumpan och innerlår. Jag återkommer med om hur det går. Vore ju kul med lite midja. 🙂

Sökte och hittade denna info hos iForm:
Rockringen aktiverar och stärker de djupt liggande magmusklerna som har tendens att bli slappa om du sitter ner mycket under dagen. Ger du allt med ringen är det pulsträning motsvarande en jogg/löprunda, powerwalking eller en step/aerobicsklass.

Ja, jag glömde tillägga att pulsen gick upp rejält. Mycket jobbigt men samtidigt kul att rocka!

5 Comments

 1. 6 December 2011 / 22:54

  Ojojoj ! Nu var det så där länge sedan jag var inne här igen vännen.
  Jag höll oxå på med rockring ett tag och jag fick JÄTTE ont i början.
  Hoppas att det går över snart .
  Kramar i massor finaste du / Jane

 2. Anna L
  8 December 2011 / 00:48

  Kalasbra med tips på hemmaträning!

 3. Frida
  8 December 2011 / 16:35

  Jag antar att det krävs en del skicklighet i att faktiskt kunna rocka? Inget för oss som klarar ca 5 varv?

  • 12 December 2011 / 22:10

   Ja, jag tror det, utan att låta för skrytsam. *haha* Mamma, pappa och min bror testade också utan att lyckas. Den har ju tyngd så det gäller att rocka loss. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.