Sockerbrist

Igår kväll förberedde jag mig till max genom att duscha och tvätta håret, lägga fram kläder och så, för att komma iväg på en promenad med vagnen idag, men mina planer grusades. Hektor ville inte äta ersättning i morse och en halvhungrig bebis är ingen hit att gå en runda med, så jag tänkte slå till med en promenix efter lunchen istället. Men då ville inte Chloé äta sin gröt med katrinplommon/päron och sedan hann jag inte iväg. Så galet kan det bli med tvillingar. 🙂 Imorgon blir det nya tag för då _ska_ jag iväg.

Ikväll fick jag fylla på med en varm choklad med vispgrädde eftersom jag fick så jobbig sockerbrist. Det händer ibland när jag ammat extra mycket, som idag.

 

De är sjukt roliga, mysiga och underbara, och experter på att hålla igång mig. 😉

1 Comment

  1. 7 December 2011 / 01:05

    De är så ljuvligt fina:) Chokladen såg inte fel ut den heller!;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.