Gröt så söt

Sitter här och laddar upp med gröt och hallonsaftsås. Kokte en gryta gröt i förmiddags för det är så bra att ha i kylen och dessutom ganska juligt.

Fixet med mig själv fortskrider och igår gjorde jag kroppspeeling och smörjde in mig med body butter. Idag har jag färgat fransarna, plockat ögonbrynen lite lätt och lagt en fuktmask. Innan jag lägger mig ska jag smörja in nagelbanden och hela händerna med en fet kräm och så blir det lack imorgon.

Fler som håller på att renovera sig själva? 🙂

1 Comment

  1. 4 December 2011 / 00:11

    Japp jag med 🙂
    I dag har jag lyckats hitta tid till att vaxa mina ben, färga håret & plocka ögonbrynen. Mycket på en dag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.