Fredagsmys


En bild från igår tagen med mobilen.

Äntligen fredag, eller mer rätt; “jaså, är det fredag igen”. Veckorna rullar på och det går bara snabbare och snabbare. Det får bli tidigt fredagsmys idag för vi kommer nog att vara trötta allihop. Jag gick ju upp extra tidigt för att fynda gymkort och eftersom jag skulle upp en särskild tid så hade jag svårt att somna igår.

I eftermiddag kommer mamma och passar barnen så att jag kan koncentrera mig på att plocka undan här inför söndag. Jag kommer att fokusera på vardagsrummet för det är bara att inse att man inte hinner allt. Ska nog ta upp lite mer julpynt också.

Vad gör ni idag?

2 Comments

  1. 2 December 2011 / 11:40

    Åh så fin bild! Så söta ni är! Stjärnorna i bakgrunden ser lyxigt Dolce & Gabbana höst 2011 ut också! 😉 Kram från Ellie

  2. 2 December 2011 / 15:17

    Vilken sötnos =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.