ANNONS:

Bebiskläder nästa år


Fräscht och vårgrönt till Hektor.


Starkt rosa till Chloé. 

Jag älskar Polarn O. Pyrets skalplagg, mössor och inte minst strumpor. När jag såg att det var erbjudande i deras webbutik på jackorna och att både en grön och cerise jacka fanns i stl 80 så slog jag till på dem. Passade på att klicka hem matchande mössor också. Grymt bra med halva priset på jackorna. Både praktiskt och snyggt med start våren 2012, över hela sommaren och en bra bit in på hösten.

När jag skriver detta inlägg finns de kvar i stl 74 och 80.

4 Comments

 1. 22 November 2011 / 11:02

  De där jackorna är jättesnygga!

 2. 22 November 2011 / 20:10

  Bra köp, S har den rosa ; )

 3. Anna O-mamma till Tyra
  22 November 2011 / 20:52

  Snygga! Min lilla Tyris fick den gröna mössan för ett tag sen av en kompis och jag älskar den! Perfekt nu när det inte är så kall. Gillar jackan med. Gillade den rosa med, men tror nog ändå jag hade satsat på den gröna. På tal om det så blir jag lite trött på att “alla” tror att hon är en kille för att hon har mörkblå overall och grön mössa……. 🙁 Jag gillar rosa, men inte på alla kläder. Och sen har hon fått ärva mycket av en killkusin så det är mycket blått. Plus att jag gillar blått. Jaja……. Nog om det. Polarn har mycket snyggt!
  Kram.

 4. Anna O-mamma till Tyra
  22 November 2011 / 20:54

  Såg nu att den fanns i rött med! Den hade jag verkligen velat ha till henne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.