För tidigt att julpynta?


I år ska bland annat den här fina ljusstaken fram, den som jag reafyndade efter julen 2010.

Jag undrar om jag inte ska börja redan, för att hinna få färdigt till första advent. Jag vill julpynta och städa med mys och då borde jag nog börja så nätt. I år är jag sugen på en vit jul i form av adventsstakar, söta tomtar och pappstjärnor blandat med hantverkspynt och en liten kitschig samling i ett hörn.

Å, så mysigt med jul! Ser fram emot pyntet, den doftande granen, maten och myset.

Fler sugna?

Nu blir det lite kaffe innan det är dags att amma bebis nummer två. 😉

10 Comments

 1. Magdalena
  1 November 2011 / 08:50

  Jag har oxå fått sån jullängtan och vill pyssla här hemma, vet inte om det har med min ruvning (första) 😉 just nu och hålla mig sysselsatt. I år satsar jag på silver och vill fräcka till det med lila, så en tur till Ullared blir det till helgen. Hittade igår jätte fina julgranshängen i H&M Home så dom klickade jag hem 🙂

 2. 1 November 2011 / 09:20

  Nja, än längtar jag inte, men när det väl börjar närma sig första advent åker nog en ljusstake och någon tomte fram. Det är mysigt! Din JUL-stake är jättesnygg!

 3. 1 November 2011 / 09:22

  Jag skulle kunna börja pynta i augusti om jag fick:) Tyvärr är sambon inte lika begeistrad, han är en sån som muttrar om att IKEA börjat sälja julsaker för tidigt och sånt så jag får väl hålla mig några veckor till, *S*

 4. Carro
  1 November 2011 / 14:45

  Längtar jätte mycket! Ska fira jul i Sverige och det ska bli så underbart.

 5. 1 November 2011 / 20:28

  Åj jag är jättesugen! Ljusslingor har vi året om, och idag köpte jag faktiskt en julstjärna som jag tror åker upp i veckan ; )

 6. 1 November 2011 / 20:55

  Nog e man sugen alltid! Men får nog vänta nån vecka till och lagom till första advent åker allt fram!:)

 7. 1 November 2011 / 21:15

  Har pysslat lite men väntar med att sätta fram det. Fin ljusstake!
  Första advent är lagom tycker jag.

 8. 1 November 2011 / 21:59

  Jag är inte jättesugen än, men jag vill också ha en vit jul 🙂
  Sambon ska dock ha alla dessa gamla röda porslinstomtar överallt, jag blir tokig!

 9. 6 November 2011 / 13:22

  Jag längtar också till jul, har gjort det i ett par veckor redan faktiskt 😀 Ska hänga upp ett “stjärnregn” i fönstret nån dag snart, men i övrigt väntar jag nog med julpyntet till slutet av november.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.