Det går så fort


Foto: Min lilla tjej hos mormor och morfar.

För ett år sedan var jag nygravid och började bli illamående, och idag är tvillingarna snart 5 månader. Herregud, vart tar tiden vägen? Så till alla er som kämpar med IVF, rätt som det är kan det vända även om det verkar omöjligt. Jag hade ca 5% chans att bli gravid med tvillingar när jag gjorde frysförsöket. Det blev fin ketchup-effekt. 🙂

4 Comments

 1. Magdalena
  2 November 2011 / 09:10

  Jag gjorde mitt första ET i söndags och väntan är lång nu tills testdagen nästa veckan. Helt klart värt det och blir en speciell ruvning 😉

 2. 2 November 2011 / 23:53

  Ja, det går fort. Om åtta dagar är Nora tre månader och jag har ingen aning om vart de tre månaderna tagit vägen… Vet inte om jag frågat tidigare, men varför har ni fått göra IVF? Nora är ju oxå en IVF-bebis, så jag är väl lite extra intresserad eftersom vi själva fått göra det. I vårt fall har inga fel kunnat konstateras, mer än att jag har väldigt lätt endometrios, men så lite att det inte ska påverka… Förstår om du inte vill svara, det är inte alla som väljer att vara så öppen med det som jag är…

  Och Magdalena som oxå kommenterat, jag håller alla tummar jag har!

  • Magdalena
   3 November 2011 / 21:42

   Jag har oxå endometrios och efter ett utomkved ifjor så blev det IVF för oss. Tack Lottis, hoppas veckan går fort så vi får besked snart 🙂

 3. 3 November 2011 / 16:28

  Underbart tiden går fort:) o vilken liten sötnos!! Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.