Till min babypojke


Foto: Jacka, tröja och byxor från Zara.

Här är mina val till till Hektor. Jag gjorde ett litet ihopplock till Chloé förut och här kommer alltså killvarianten. Manchester, grått och smurfigt fick det bli till min lille smurf. 🙂

1 Comment

  1. 16 October 2011 / 20:06

    Roligt med lite tips även till pojkar! Jag tycker att nästan alla modebloggare bara visar upp flickkläder och det ger ju inte oss pojkmammor så mycket inspiration. Du som har en sjuåring får gärna tipsa om kläder för lite äldre barn också, vi har kusiner att köpa julklappar åt (två pojkar på 3 och 10 år) och det är så svårt att veta vad som passar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.