Kläder till pojk- och flickbebisar


Foto: Mina små godingar innan badet. Min stora goding klippte jag bort då jag inte hann fråga honom om jag fick lägga ut en bild här i bloggen. Jag tycker de är väldigt olika till utseendet men får ibland höra att de är lika. Vore kul att veta vad ni tycker – lika eller ej?

Tanja uppskattade att jag bloggade om kläder till pojkar och tycker att många bara bloggar om flickkläder. Jag vet inte om det är sant då jag inte läser renodlade mammabloggar, men det låter ju trist. Det kommer att bli barnmode ibland här i bloggen, och jag lovar att killkläder ska få lika stor plats som tjejkläder. Fast mest om kläder till vuxna av det kvinnliga könet förstås. 😉

Det här är senaste tillskottet i Hektors garderob och jag tycker jackan är både kul och praktisk; en fleecejacka från Molo som han har fått av mormor. Molo säljs bland annat hos Babyshop, Ajabajakids och Luckylittleme. Jättemycket fint till både små som stora killar (och tjejer). Små i storlekarna för bebisar. Rätt dyrt så Tradera är ett hett tips.

11 Comments

 1. 16 October 2011 / 23:05

  Så här på u bild tycker jag de ärväldigt lika:) Snygga pojkkläder du hittat,kul!

 2. Annika
  17 October 2011 / 06:34

  Tycker att dom är lik varandra och väldigt söta 😉

 3. 17 October 2011 / 08:53

  Jag tycker att de är väldigt lika. 🙂

 4. 17 October 2011 / 09:26

  Jag tycker de är väldigt lika. Mina döttrar tog ibland för tvillingar när de var mindre, trots att det skiljer 1 år och 10 månder och jag tycker inte alls att de är speciellt lika. Men det gjorde alla andra. Så som föräldrar ser man nog skillnaderna mer. Ha en bra dag. Kram annika

 5. 17 October 2011 / 10:11

  Hejhej!
  kul att du tog upp ämnet! Ett problem eller vad man nu ska kalla det är ju att vissa märken bara gör kläder till flickor. När jag t.ex hörde att NoaNoa skulle göra en barnkollektion tyckte jag att det var så spännande- ända tills jag insåg att det bara var flickkläder… Trist! Samma sak med nyöppnade webshopen Livly som det tipsas om här och var; de har en babykollektion med både flick-och pojke men sedan är det bara för flickor i de större storlekarna. Varför är det så?

  Vi som är pojkmammor kan väl vara minst lika intresserade av att klä våra barn fint… Nu fattar jag naturligtvis att det finns en uppsjö av fina pojkkläder därute också (t.ex pompdelux som vi älskar här hemma!), men det är jättekul om det uppmärksammas så att man faktiskt hittar de där pärlorna:-)

 6. Anna O
  17 October 2011 / 12:14

  Tycker de är lika och så söta att man dör lite! 🙂 Hoppas storebror kan tänka sig vara med på nån bild! Lite nyfiken på hur han ser ut. Nu har ju jag en lite tjej, men bara för det vill jag ju inte bara läsa om flickmode. Sen kan man ju handla “pojkkläder” till flickor och tvärtom. Min lilla tar ärvt mycket av en av sina killkusiner så igår var hon cool i sina army-mönstrade brallor!

 7. Maria
  17 October 2011 / 13:39

  Kul med kläder både flick- och pojkbebisar. Jag vill gärna att du även tipsar om pojkkläder 🙂 Har själv en 5-åring och tycker det kan vara svårt att hitta fina kläder till honom.

 8. /carina
  17 October 2011 / 16:08

  När mina tvillingar (pojke & flicka) var små och jag hade med deras lika gamle, lika store kompis (pojke) , fick jag alltid frågan : “Är det trillingar?” När jag svarade: “Nej, det är mina tvillingar med en kompis” kom ofta kommentaren “Ja men det ser man ju att pojkarna är tvillingar! Flickan ser ju helt annorlunda ut!” Alla tre var extremt blonda, men pojkarna hade samma ansiktsform, så de fick bli tvillingar. Det har vi skrattat mycket åt, alla tre barnen men också vi vuxna. Man ser vad man vill se alltså- och ja, jag tycker att dina tvillingar är lika! Lika SÖTA!

 9. Frida
  19 April 2012 / 22:09

  åå underbar tröja!!! har letat och letat men inte hittat den någonstan!!
  var hittade ni den ?
  tack för en mysig blogg 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.