Vilket jobb!

Första rensningsomgången ledde till över 70 foton. Hade glömt vilket jobb det är med att lägga ut på Tradera men det känns kanon att ha kommit igång. Här är ett litet urval. Hojta till om det är något ni vill köpa innan jag lägger ut det på Tradera. Jag tänkte skicka söndagar och torsdagar. Alla bilder är klickbara.

Alla plagg ovan kommer från Odd Molly. En vit skjorta av bomull i stl 2, en svart sidenblus med rosa detaljer i stl 1, en rosa trikåtopp i stl 1 och en värmande lammullskofta i stl 1.

Jag har också två par ka-chingbyxor i almost black och naturvitt som blivit för stora. De är i stl 1 men stora. Underbart sköna.

Dessa två koftor kommer från Dagmar. Den vänstra i bomullsblandning (eller ren bomull?) i mycket stor stl XS och den högra i ullblandning i stl S.

Tunikan från Vila (stl M) liksom blusen från Object (stl M) har t.o.m. lapparna kvar. Synd att de inte blir använda. Det rosa träningslinnet från Rönnisch (stl M) visade sig tyvärr vara för stort. Använt kanske tre gånger.

Och så en goding från Marc by Marc Jacobs som jag inte använder längre sedan jag köpte en annan Marc by Marc Jacobs.

Maila till info@kathe.nu med bud vid intresse så svarar jag under dagen imorgon för nu ska jag lägga mig så jag ev. orkar vaka i natt över mina små sjuklingar. Natt natti!

5 Comments

 1. Matilda
  14 October 2011 / 07:30

  Hej,
  Vad är det för skick på den vita blusen och hur mycket vill du ha för den? Trevlig helg!

 2. 14 October 2011 / 08:54

  Menar du den med zebror? Vad sägs om 200 kr? Den är inte använd.
  Eller om du menar den från Odd Molly. Jättefint skick och sparsamt använt. Skulle vilja ha 700 kr för den. Trevlig helg!

 3. 14 October 2011 / 19:41

  Nyfiken på hur stor en XS egentligen är… tänker på Dagmarkoftan – men den har du säkert redan fått bud på…. fin är den iaf!!! Ja den i stl S också! Sålda?

  • 15 October 2011 / 11:04

   Väldigt stor! Som typ en medium eller stor S tycker jag. Inte helt såld än. Har bara mailat ut prisförslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.