Julklappsfunderingar


Jag har börjat fundera på julklappar, det gäller att börja i tid, och till bebisarna funderar jag på följande praktiska saker; en gåstol (vi har en sedan innan), hoppgungor, varma skor i stil med dessa från Emu/Tintinstyle och kläder. Ja, kanske någon kul, mindre leksak var också för sakens skull, annars har vi leksaker så det räcker sedan innan.

Till stora sonen funderar jag på ett Funpass på Zylom, spel till Nintendo, kläder och praktiska saker. Gärna saker som tar liten plats. Biobiljetter och liknande är också bra grejer.

Och till sambon har jag redan klurat ut vad det blir men det vågar jag inte skriva här då han läser min blogg ibland. 🙂

Har ni börjat fundera på julklappar?

11 Comments

 1. 13 October 2011 / 20:18

  Nej jag är helt lost i år! Annars brukar jag vara sådan att jag planerar klappar redan i augusti men nu är det stopp.Jag har försökt införa att vi i min familj (nu menar jag föräldrar, syskon…) ska köpa till EN person endast, det verkar så praktiskt men det är visst bara jag som är för det *suck*

  Till sonen blir det väl lite klappar men det känns som om han får av alla andra och så är han för liten för att verkligen fatta det så då sätter jag hellre in pengar på hans konto och så köper vi ju resten av året också om vi finner något som vi tror passar honom. Han får önska sig en leksaksspis och lite sånt från släkten…

  • 14 October 2011 / 09:06

   Annars tycker jag att julklappsspelet är en kul grej speciellt om man använder sig av saker man redan har hemma. 🙂

 2. pernilla
  13 October 2011 / 21:17

  Ja, jag har också börjat fundera över julklappar.. inte alltid de lättaste att komma på bra presenter till alla.. så det kan behövas lite extra tid till det..

  • 14 October 2011 / 09:07

   Bra att fundera lite och kräva in önskelistor! 🙂

 3. 13 October 2011 / 21:48

  Söta!
  Jo jag har börjat fundera lite, och även köpt en =)

 4. 14 October 2011 / 18:07

  Jajamen, gäller att va ute i god tid 😉

 5. Cissi
  16 October 2011 / 19:14

  Hej, du får ursäkta att jag frågar – jag har inte egna barn och det här kan mycket väl vara en sån där “du-fattar-inte-för-du-har-inga-barn”-grej. Men det är alltså inte illsint menat utan bara nyfiket :).
  Varför köper man jullappar till bebisar? Alltså slår in paket, planerar inöpslista osv. Stora saker som man behöver köper man väl ändå och de kan knappast förstå att det är julafton?
  Ser det fint ut i familjealbumet? Bara en tanke som alltid slår mig när det börjar pratas om vad bebisar “önskar” sig.
  Mvh
  Cissi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.