Barn till varje pris

Ni har väl inte missat serien Barn till varje pris som går på SVT? Intressanta frågeställningar! Det är Pia Johansson som håller i programmet och hon är som klippt och skuren för det!

11 Comments

 1. Magdalena
  12 October 2011 / 10:27

  Jag har tittat lite på den, men orkar inte se den utan vill hellre se Drömmen om ett barn på TV3. Hittade så många likheter mellan mig/sambo och paret från Sthlm. På måndag börjar jag min ivf resa och gått ner 18kg 🙂

  • 14 October 2011 / 09:13

   Lycka till! Jag tror på att du ska lyckas den här gången. Känns kroppen annorlunda? Jag håller tummarna!!

   • Magdalena
    14 October 2011 / 21:03

    Kroppen är i bättre form än den var för 5 månader sen och har sån längtan för att sätta igång. Har 3 gratis försök via landstinget.. Hoppas vi äntligen kommer få vårt plus 🙂

     • Magdalena
      16 October 2011 / 07:53

      Tack Käthe 🙂

 2. 13 October 2011 / 19:56

  Mycket bra serie, tycker jag. De lyckas med konststycket att vara nära inpå personerna, utan att hänga ut någon. Jag missar inte ett avsnitt!

 3. Therese
  13 October 2011 / 20:54

  Hej
  Ja jag håller med. Drömmen om ett Barn är jättebra. Bra att de belyser dessa frågorna utan att gör för mycket “sensations TV” av det. Såg ni paret som adopterade i förra programmet? Jag grät som en galning. Vi har varit barnlösa i 5 år(ja såklart hela våra liv, men aktivt försökt göra barn i 5 år:) ) Vi håller på att färdigställa vår ansökan till Colombia, och räknar med att bli föräldrar inom ca ett år. Vilken märklig och underbar känsa det är! Magdalena, jag håller alla tummar jag har för er och era IVF försök.
  Kram TH

  • Magdalena
   13 October 2011 / 22:16

   Tack Therese, ska bli skönt att komma igång efter en lång sommar med träning och nedreglering. En ny start i vårat liv 🙂

  • 14 October 2011 / 09:14

   Vad härligt att ni snart är färäldrar! Stort lycka till! 🙂

 4. 16 October 2011 / 20:35

  Kikade faktiskt på alla avsnitten i fredags, tycker att det är ett bra program.
  Det behövs verkligen, vi är så många som befinner oss i samma situation.

  Kram på dig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.