Tisdagens outfit


? Svart transparent topp, American Vintage
? Bruna fuskskinnsshorts, H&M
? Svarta strumpbyxor, Falke

Ja, det var allt jag hann få på mig idag. Får vara glad över att jag lyckades ta en bild och lägga upp den. 😉 Hädanefter ska jag lägga upp det som så att jag tar bilder under dagarna och så lägger jag upp inläggen på kvällarna som en paus mellan annat som måste fixas. Ja, jag tror det blir bra. Och så lite andra inlägg kanske på dagen när jag dubbelammar om de halvsover. De är mycket mer rörliga nu så ofta måste jag hålla i dem för att de inte ska ramla av amningskudden. *hehe*

Jag ska strax sminka av mig och borsta tänderna och sedan blir det magövningar. Hinner tyvärr bara en gång om dagen men det får räcka för tillfället. Och jag har dragit ner på träningstillfällena till två gånger per vecka, men jag kör hårdare när jag väl är där. Tränade i söndags och först idag har jag inte så ont. Underbart, för jag brukar inte få träningsvärk så lätt.

Nu längtar jag till att få lägga mig i sängen och sova.

4 Comments

 1. 12 October 2011 / 13:37

  Snygg du är!

 2. 12 October 2011 / 22:25

  Man kan inte tro att du har fött barn vännen!
  Jag är inte ett dugg lesbisk men jag måste ju få säga!!!
  Vilken kropp du har du är ju skitsnygg.!!!
  Kramar i massor / Jane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.