Ärliga läsare

Ameline skrev den här kommentaren till mig när jag provade klänningen som sitter för tajt om revbenen:

Jag ska vara helt frank. Klänningen sitter inte bra. Om den är för tajt kring revbenen så får den helt fel fall i övrigt.  Den buktar ut på ett märkligt sätt. Välj något helt annat. Det är min åsikt utan krusiduller.

Jag håller med och uppskattar ärligheten. 🙂 Jakten på en ny dopklädsel fortsätter. Jag tror jag har snöat in på att det inte får vara svart men jag struntar i det nu för det är ju faktiskt trams. Det blir nog en svart och ren bas och sedan tillsätter jag krämvitt eller annan färg för att få balans. Inspirerad av finaste Ellie kanske lite Chanel-stuk på outfiten. Vi får se, men tack för alla synpunkter, och fortsätt gärna att tycka till. Uppskattar det massor!

6 Comments

 1. 28 September 2011 / 09:53

  Det är klart du kan ha svart på ett höstdop. Det hade varit skillnad om det hade varit på våren eller sommaren, då kanske man skulle tagit lite mer ljusa kläder.

 2. 28 September 2011 / 14:23

  Ärlighet är bra bara det sägs på ett kärleksfullt sätt =). Jag håller också med om att klänningen kanske inte var den bästa men tycker absolut att du kan köra svart med och balansera upp det med något ljusare. Kanske även ljusa accessoarer så som, smycken, sjal och väska för att få till en elegant och lite “mjukare” outfit? =)

 3. M
  28 September 2011 / 19:11

  Nej klänningen du provade var inte bra men jag väljer att inte kommentera istället med risk för att uppfattas som elak, Ameline kunde formulera det på ett ödmjukt sätt creed till henne!! Du har en massa annat som är snyggt, prova om!!!! Dina outfits brukar vara bra och med bebisar behöver man ett alternativ 2 mat, kräk, blöjbyte…. Lycka till !!! M

 4. 28 September 2011 / 19:25

  Svart är en festfärg och funkar fint!!!

 5. 28 September 2011 / 19:27

  Libby här igen… när vi döpte min yngsta hade jag svart tröja o jeanskjol för att dressa ned… de tre storasystrarna (som inte var så väldans stora ;)) hade likadana tröjor som sin mor fast rosa med jeanskjolar…. gosh vad corny… men gulligt! Annars brukade/brukar jag INTE klä mig likadant som kidsen… men den gången fick jag ett ryck! 🙂

 6. 30 September 2011 / 10:41

  Tack Käthe, vad glad jag blev!!! Jag oroade mig också lite över svart-vit kombination men det finns ju egentligen inget mer klassiskt, Chanel look, som du säger. Jag funderade över vilket som var värst, svarta strumpor eller att visa för mycket av bara ben? Så jag valde svarta strumpor men när jag kom till dopet, där tre par skulle döpa sina bebisar på en gång i Domkyrkan i Göteborg, så hade den ena mamman svart skinnjacka, minikjol av puffmodell, chockrosa nätstrumpor, ankelboots med nitar, massor av niatarmband, nitskärp och rosa slingor i håret, hon var i 40 års-åldern, så då förstod jag att de håller inte så hårt på klädreglerna längre i kyrkan, ha, ha, jag var definitivt en av de mest strikt klädda. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.