Testar klänningen igen

Här är klänningen på. Ursäkta mina dåliga förberedelser men jag orkade inte bus:a benen eller dra på mig snygga strumpbyxor och ha ett linne under samt testa med andra skor som är snygga till vilket inte dessa svarta är. Den sitter verkligen tajt över revbenen men som Nina skrev så kanske man kan stå ut några timmar. 🙂

Jag hade i så fall tänkt ha den med ett krämvitt linne under (och naturfärgad bh), ljusa skira strumpbyxor och ett par neutrala skor med klack (inte svarta). Men jag velar. Ska kolla igenom gamla outfitbilder om jag kan ha andra kläder som passar på ett dop. Funkar en svart kjol, svarta strumpbxor och svarta klackskor om man sätter till krämfärg på ovandelen?

Vad har ni haft på er på dop?

14 Comments

 1. 26 September 2011 / 11:40

  Klänningen är jättefin. Svart kjol och cremefärgad top är också ett alternativ. Testa och känn efter vad känns bäst helt enkelt. Jag är bra på att vela när det gäller kläder jag med. Ibland vore det skönt om någon bara bestämd åt en. Ha det bra idag!

 2. 26 September 2011 / 12:57

  Den är urfin, verkligen!

 3. 26 September 2011 / 14:35

  Jättefin men går den att sitta ner i om den sitter tajt över revbenen?

 4. Fliselin
  26 September 2011 / 15:03

  Välj något du kan andas i. Det är sällan trevligt med för tajta plagg även om det är för ett par timmar. Viktigt att du kan känna dig avslappnad och bekväm vid ett så fint tillfälle.
  Du hittar säkert något lika fint att ta på!

 5. 26 September 2011 / 17:23

  Du ser helt fantastisk ut i klänningen, den är så fin! Jag tycker du ska välja den men självklart är det viktigt att du kan andas och känna dig bekväm när du ska rodda två tvillingar och en massa släktingar? 🙂 Träningen har verkligen gett resultat, du ser otroligt snygg ut i figuren, snyggare än de flesta som inte har varit gravida! 😉

 6. 26 September 2011 / 17:29

  Kom förresten på att du skulle kunna ha ett vitt eller krämvitt spetslinne under klänningen, skulle också vara väldigt fint. En vit kavaj eller en trenchcoat är också snyggt till. Kenza hade rosa skor till, också väldigt fint. Klänningen sitter lika fint på henne som på dig, jag tycker du ska ta den! 🙂

 7. 26 September 2011 / 19:30

  När vår lilleman döptes så hade jag en vitaktig klänning ur kappahls vintagekollektion för några år sedan. Lite gammaldags sådär och mycket passande när man står därframme i kyrkan tyckte jag…. Fick sedan höra att några av gästerna trott att vi skulle slå till med “överraskningsbröllop” där och då just ppå grund av den vita/ljusa klänningen! Inte riktigt vad jag hade tänkt mig:) på ett höstdop hade jag nog kanske valt den klassiska kombinationen svart och vitt i form av kavaj eller annan “stram” look,, eller kanske något lite murrigare än vitt om jag satsade på EN basfärg. Men jag tror nog att du finner på råd, du brukar veta hur du ska klä dig:)

 8. Anneli
  26 September 2011 / 21:00

  Klänningen är jättefin! På lillans dop hade jag visst inte smalnat som jag planerade så dragkedjan på min klänning gick inte igen – jag akutvalde en annan helsvart. Funkade bra, hade en piffig sjal till!

 9. 27 September 2011 / 00:03

  Tycker inte att den klänningen är superfin faktiskt. Fin, men det finns finare, och som passar dig ännu bättre 🙂

 10. Ameline
  27 September 2011 / 14:50

  Jag ska vara helt frank. Klänningen sitter inte bra. Om den är för tajt kring revbenen så får den helt fel fall i övrigt. Den buktar ut på ett märkligt sätt. Välj något helt annat. Det är min åsikt utan krusiduller.

 11. 27 September 2011 / 18:50

  Så fin:) men du måste känna dig bekväm!

  Jag hade en svart långklänning på min dotters dop å när vi senast döpte prinsen så bar jag en blå mönstrad klänning från acne med kofta å pistols låga till ( de var kallt o snö ute;)

  Kram sötis

 12. 28 September 2011 / 11:01

  Min dotter döptes i juni och jag hade en vit skir klänning från Lindex och en ljusrosa kofta från kappahls vintage stories kollektion. Jag har ofta svarta kläder men tycker inte att det passar på sommardop, men nu funkar det ju. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.