Vilken osis!

Klänningen jag tänkte ha på dopet om två veckor passar inte. Det är en stl 38 från H&M Conscious-kollektion och den sitter bra över mage och byst och längden är kanon, men den är för liten under bysten och spänner oskönt när jag har den på. Bröstkorgen måste ha blivit större under graviditeten eller något. Hjälp, vad gör jag nu? Tiden är knapp och jag har inte så mycket tid att fixa något nytt.

Jag tänkte annars bära den med ett linne under, en rosa sjal över axlarna i kyrkan, ljusa strumpbyxor och ljusbruna boots från Hope. Ja, något i den stilen.

4 Comments

 1. 26 September 2011 / 07:44

  Ja jag tror bröstkorgen/revbenen vidgas för jag hade samma problem med vissa klänningar i våras men nu så är jag som innan graviditeten. Så det tar sin tid och kanske extra lång tid med tvillingar? Först nu mina fötter återgått också. Vissa skor har tom. börjat glappa senaste veckorna.

  Du blir fin vad du än tar på dig!

  Kramar

 2. Anki
  26 September 2011 / 09:57

  Hej! Vet precis vad du pratar om…. Fastän jag inte fött tvillingar (bara ett barn åt gången!), så har jag samma problem som du: bröstkorgen/revbenen har faktiskt utvidgats efter två graviditeter.För övrigt är jag samma vikt och storlek som innan, eller till och med litet mindre än innan. Och tyvärr är detta bestående, har inte gått tillbaka trots det är rätt många år sen sista gången jag var gravid. Jätteirriterande, jag vet, speciellt när det gäller plagg som är figursydda och inte stretchar i materialet.

 3. 26 September 2011 / 10:26

  Men kan du inte ha den ändå? Dopet är ju inte så långt så du kanske står ut?

 4. emmelie
  1 May 2012 / 01:18

  intresserad av att sälja den?…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.