Perfekt t-shirtklänning

Jag kan inte riktigt släppa t-shirtklänningar. Den här från Bubbleroom ser helt perfekt ut. Och priset? Jo, fina 149 kr. Färgen tilltalar mig också.

2 Comments

  1. 13 September 2011 / 13:09

    Det är jättesnyggt fast jag har fått för mig att när man har en inte så slank mage *hosthost* så ser det mest ut som om man har fått på sig en alldeles för stor t-shirt och det blir fult istället för “klänningsmodellen” som man ju ändå är ute efter. Det är också svårare att få till det där med skärpet om man inte har en smal midja tycker jag. Men jag försöker bli modigare:)

  2. 13 September 2011 / 17:48

    Jag bara älskar Tshirt klänningar! Har en hel bunt, som jag aldrig använder tyvärr. Är sååå morgontrött att det alltid blir jeans och top. Däremot är jag allergisk mot skärp i midjan. Har jag för en gångs skull en sån klänning på mig markerar jag inte eller har nåt midjekort över.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.