Tillåten päls

Jag tycker att den här Acne-stylingen är snygg i sin enkelhet. Jackan är av fårpäls och det är OK för mig som äter lamm. Jag är helt emot päls där djuren bara föds upp för pälsens skull och skulle önska att alla pälsfabriker försvann.

Hur resonerar du när det gäller päls?

7 Comments

 1. Elin
  13 September 2011 / 01:47

  Personligen undviker jag helst både maten och kläderna, tycker det är sak samma.

 2. 13 September 2011 / 08:11

  Giller inte känslan av för kort byxben! Får en flashback till barndomen då jag i minnet alltid hade för korta byxor, eftersom jag var hemskt smal och om brallorna var tillräckligt långa, var de alldeles för stora upptill.
  En av anledningarna till att jag började sy mina kläder själv!

 3. 13 September 2011 / 09:58

  Jag älskar korta byxor!

  Ang päls så “föredrar” jag fejk. Man vill ju inte bidra till att djur far illa. (har inte ätit kött heller på 18 år)
  Fast ibland kan man bli lite trött på hela den debatten när man helt utan att fundera kan gå och köpa kläder där barn blivit utnyttjade, ja kanske inte mördade då med vädligt dåligt behandlade många gånger.

  Så inte helt nej till päls, bara helst inte ; )

 4. Carro
  13 September 2011 / 16:09

  Jag har samma åsikt som du Kathe!

 5. 13 September 2011 / 23:19

  Är det inte lite konstig styling med jättetjock jacka och sandaletter? Men jackan är fin. Till stövlar.

 6. 14 September 2011 / 09:59

  Min personliga åsikt är att köpa begagnad päls är helt ok men att köpa nya pälsar från skinncity butiker och liknande är fel.

 7. 14 September 2011 / 16:20

  Jag resonerar ungefär som du.(mycket förtjust i kött också!) Har dock oerhört svårt för fejkpäls och fejkläder. Så himla plastigt och svettigt! Dessutom anser jag att det finns ingenting som slår päls och ull värmemässigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.