Torsdagens outfit

Jag har på mig t-shirt från Acne, kashmirkofta från A.P.C., halsband från Disney Couture, jacka från H&M, jeansshorts från Lindex, strumpbyxor från Falke och skor från Hope.

Jag har retat mig en längre tid på det upprullade på shortsen men ser nu att de inte är sydda så, vilket jag trodde.  Så de ska jag nog rulla ner, inte för att jag tycker de är korta utan för att det ljusare tyget inte är smickrande direkt. Kan reta ihjäl mig på sånt, varför ha kläder som gör en “sämre” än vad man är, typ. *haha*

Vaccineringen gick bra. Lite smågnälliga när vi kom hem men sover just nu. En av dem håller på att vakna så jag får sätta mig och amma igen. Kan bli hela eftermiddagen, men ikväll bloggar jag mer om de inte blir dåliga av vaccinet. Håll ummarna att de inte blir det. 🙂

Jag tycker mig ha läst att klackskor tränar bäckenbottnen. Vet inte om det stämmer, men om så är fallet borde alla mammor ha liten klack. Inte sant? 🙂

5 Comments

 1. 8 September 2011 / 15:30

  Jag gillar denhär outfiten 🙂

 2. Helena
  8 September 2011 / 17:38

  Snyggt! Jag lyckade tyvärr inte ta mig i mina jeansshorts denna sommar, så jag blir lite avis men innan hösten är över ska de passa igen!!! ( Har tyvärr ingen graviditet att skylla på heller… ) 😀

  • 11 September 2011 / 22:48

   Tycker bara det hade blivit renare och längre linjer. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.