Ett snabbt mattips!

Lite gnälliga ungar här hemma efter vaccineringarna i förmiddags men jag slappar lite framför datorn i några minuter och passar på att tipsa om kvällens middag som tyvärr blev utan bild då vi var hungriga som vargar. 🙂

Jag gjorde biffar av oxfärs, salt, svartpeppar, pressad vitlök, soltorkade tomater i olja och lite vatten. Hur enkelt och gott som helst! Innan servering hällde jag över vispgrädde som fick tjocka till sig under någon minut. Jag serverade med mjukkokt blomkål och ugnsbakade tomater och zuccini. Rekommenderas starkt!

2 Comments

  1. 25 February 2013 / 16:57

    Helt galet gott. Jag lagade receptet när du först skrev det och nu hör det till vardagsmaten här hemma OCH hos min mamma:-)

    • 25 February 2013 / 21:42

      Vad skoj att ni gillade det! Hade själv glömt bort det men måste testa snart. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.