Sugen på Jan

Skincity har tagit in märket Jan Marini som inte går att hitta var som helst. Jag som gillar mene&moy är nu sjukt sugen på att testa Jan Marini, särskilt den här krämen, för att se om det är ännu mer effektivt än mene&moy.

Någon som har jämfört dessa märken – vad tyckte ni?

3 Comments

 1. 24 August 2011 / 09:54

  Varför är det så sällan dom skirver ut ingredienserna?
  Jag skulle inte köpa några krämer etc. om jag inte vet vad den innehåller. Parabener, titanium dioxide, ftalater, triclosan m.m. bör man undvika helt.

  Du som tipsar om olika produkter och märken borde påverka dom som säljer att gå ut med hela innehållförteckningen. 🙂

  Ha en fin dag!
  Kram Eva

 2. 24 August 2011 / 22:19

  Hej på er:)
  Annica heter jag och jag har butiken skincity. Vill bara tala om att vi normalt sett har alla ingredienser uppe men håller på att göra om dem så de ligger för tillfälligt nere. Om ca en vecka ska alla ingredienser uppe på samtliga av våra produkter! Kram Annica

 3. A.L
  1 September 2011 / 11:14

  Använde den förra året…såååå bra. men jag vet inte om jag vågar längre..lite orolig när man fick så fina resultat(undrar om det är skadligt..?) så jag återgick till Weledas- men tyvärr är mitt ansikte katastrof nu så jag funderar om jag ska köpa det igen, Jan Marinis alltså.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.