Dagens träning

Det var så underbart att komma igång med träningen idag. Först en timmes instruktion då jag fick ett nytt program att följa och efter det tränade jag ytterligare. Har tappat all styrka men det är bara att komma igen. Mitt förhoppning är att jag lyckas att träna på gym 2 dagar per vecka och resten hemma.

Mamma lyckades få Chloé att ta flaska med ersättning vilket bara det är en seger. Då är hon inte lika beroende av mig och det blir lättare att komma iväg och träna.

Mål med min styrketräning de närmaste månaderna:
– Stärka mage och rygg
– Bli fastare
– Bli rörligare
– Förhindra spända axlar av all amning
– Bli piggare
– Skön egentid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.