Nyshoppat!

Jag och Valiant (stora sonen) var iväg bara vi två i en och en halv timme igår. Vi hann fika på kafé och därefter köpte vi nya gympaskor och -påse inför skolstarten. Jag hade turen att hitta bekväma och billiga skor på rea från Reebok som passar perfekt för styrketräning. På tisdag nästa vecka smäller det! Wiiii!

4 Comments

 1. 19 August 2011 / 07:52

  Härligt att komma igång med styrketräning. Känner du dig helt återställd efter snittet nu? Minns faktiskt inte när jag började träna efter mitt.

  • 23 August 2011 / 22:17

   Lisa, mer och mer återställd i alla fall. 🙂

 2. 21 August 2011 / 17:09

  Vilket fint namn din stora son har, jag har alltid undrat över vad han heter så det var kul att du skrev ut det! Och välkommen tillbaka efter bloggpausen:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.