Naken

Jag känner mig naken utan nagellack så jag får ta och måla nytt ikväll. Det blir Chanel-rött. Sandalerna köpte jag förra sommaren på Scorett och jag hittade dem i förrgår när jag började städa bland skorna i klädkammaren. Jag hittade också byxorna (eller treggings). Skönt stretchiga! De kommer från H&M och har 1-2 år på nacken.

Målet är att få klädkammaren i ordning under hösten och samtidigt rensa ut en hel del till UFF och Tradera.

3 Comments

  1. 18 August 2011 / 16:03

    Snygga sandaler! Jag måste också rensa i garderoberna. Synd att det är så himla trökigt…

  2. 18 August 2011 / 20:37

    Gillar verkligen sandalerna! Håller med dig om lack på tånaglarna, jag känner mig också tom utan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.