Kanske lite semester?

Jag funderar på om jag kanske skulle unna mig en eller två veckors bloggsemester nu i augusti. Jag har bloggat i stort sett konstant i över fem år och det vore kanske inte fel med lite semester. För att börja röja upp i klädkammaren och komma in i hösttänket med massor av ny inspiration och dagens outfit när jag är tillbaka om en eller två veckor. Om jag nu kan hålla mig ifrån så länge. 🙂

Vad säger ni om det? Jag har inte bestämt än hur jag ska göra.

12 Comments

 1. Carro
  1 August 2011 / 16:29

  Visst kommer vi att sakna dig jätte mycket!
  Men jag tycker absolut att du ska ta semester och koppla avfrån bloggen lite.
  Sen får vi roligt höst mode nytt när du är tillbaka, spännande
  Njut och ha det så gott

 2. 1 August 2011 / 16:37

  Ja, gör´t! Det är du värd 🙂

 3. 1 August 2011 / 18:03

  Låter som en bra idé med semester. 🙂 Jag är kvar när du kommer tillbaka.

 4. Helen
  1 August 2011 / 18:31

  Självklart. Kan inte förstå hur krävande tvillingar är och vi finns här sedan också, så ta du en paus

 5. Anki
  1 August 2011 / 18:40

  Ja, gör det. Du behöver det. Väntar här tills du är tillbaka.

 6. Anna O-mamma till Tyra
  1 August 2011 / 23:41

  Tycker du förtjänar en bloggsemester även om jag kommer sakna dina inlägg! Följer din blogg slaviskt, ännu mer nu sen jag själv fått barn och vet att vi gått igenom samma resa (IVF) för att komma dit. Men som sagt du förtjänar lite ledigt. Har själv fullt upp med en bebis så förstår inte att du hinner blogga! 🙂
  Som andra sagt. Vi väntar tills du kommer tillbaka.
  Kram!

 7. Anna L
  2 August 2011 / 00:04

  Klart att du ska ta lite tid “off”! Du blir saknad men det blir härligt när du är tillbaka sen igen!

 8. Maria
  2 August 2011 / 09:07

  Det tycker jag du ska unna dig även om jag kommer att sakna dina inlägg. Men du kommer ju tillbaka :).

 9. Johanna
  2 August 2011 / 12:18

  Så klart att du ska ta lite semester! Självklart kommer jag att sakna dina inlägg, men väntar troget tills du kommer tilbaks, utvilad igen 🙂 Ser fram emot lite höstmode – det har du alltid varit bra på!

 10. kicki
  2 August 2011 / 16:37

  Välförtjänt !!!!

 11. 2 August 2011 / 19:18

  Ta lite välförtjänt semester, det är skönt att släppa alla måsten även om det är roligt att blogga. jag är kvar här när du kommer tillbaka 🙂 Kram

 12. 2 August 2011 / 22:59

  Du kommer att vara mycket saknad men jag respekterar – motvilligt – ditt beslut, det är du värd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.