Höstduffel

 

Varje höst blir jag duffelsugen och jag kan tänka mig att det blir likadant i höst som ju faktiskt inte är så jättelångt bort. Slå mig inte, snälla. 🙂

Den gula kommer från Sonia by Sonia Rykiel och finns att klicka hem bland det höstnya från Net-a-Porter. Fast då får du hosta upp över 5000 kr. Den högra kommer från Vila och kostar 899 kr hos Nelly. Betydligt trevligare pris även om det finns billigare.

Gillar du duffel eller buffel(mozzarella)?

1 Comment

  1. 2 August 2011 / 16:42

    Haha jag gillar både duffel och buffel jag!;-D Tycker det ska bli så skönt när hösten kommer, bli så mycket behagligare att klä sig och jag längtar efter luften! Den gula duffeln vore verkligen inte helt fel, men hur vet jag om jag passar i färgen? Är blond, blåögd och ljus med vit underton i hyn tror jag, inte rosa. Hm jag kan inte så mycket om det där – kan inte du göra ett inlägg om färger och hudton och sådant där? Skulle vara jätteintressant att läsa! Ps. Ta fortsatt bra hand om dig och tvillingarna och unna dig du en bloggpaus om du känner att du behöver det, ser fram emot massa trevlig höstinspiration här sen och det är roligt att läsa om hur du har det med dina tvillingar, trots att jag själv inte har barn och så har jag ju läst i ett par år nu tror jag nog:-) Kram till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.