Dop

Dop är bokat och det blir i oktober. Har börjat klura på gästlista och faddrar och inte minst mat. Hektor ska få använda storebrors dopklänning och Chloé ska få min mycket uråldriga. 😉

Så om ni har bra tips vad gäller dop får ni gärna tipsa mig. Vet ni förresten vad man hittar dop-pannband?

3 Comments

  1. 28 July 2011 / 20:34

    Vad roligt att få ordna ett dop! Mitt bästa förslag är nog att ordna en “gästbok” så att alla som är med får skriva i. Jag knopade ihop en bok med hjälp av Pandurogrejer som fick bli gästbok. Boken skickades runt bland gästerna som alla skrev så fina hälsningar till vår son. Jag har också klistrat in inbjudningskortet med mera där. Det känns fint att få visa honom den i framtiden. Jag förstorade även upp fotografier och gav till faddrarna vilket var uppskattat. Nu vet jag inte hur ni planerar men vi serverade mat och fika och mellan målen så fick alla som ville gå en tipspromenad med frågor om dopbarnet, som vad hans bvc-sköterska hette, vilken veckodag han föddes etc. Då fick folk nåt att göra och vi hann förbereda. Det blev en jättetrevlig dag som vi minns med glädje!

  2. 31 July 2011 / 20:59

    Jag kollade mycket på http://www.dopguiden.se/ när jag planerade mina tjejers dop. Allt från musik, psalmer och olika dukningsinspirationer hittade jag där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.