Babysnyggt

H&M har fått in snyggt till bebisar också. Jag slog till på koftan, byxorna och sockarna till Hektor och nästan hela outfiten med leopardmönster och leggings i ridbyxmodell till Chloé. Valde stl 68 så de kan ha det längre fram i höst.

Har ni hittat något fint till era barn? 🙂

5 Comments

 1. 28 July 2011 / 19:09

  Jag gillar en hel del av babyoutfitsen i H&M, men eftersom jag fortf inte vet vad det är för något som gömmer sig i min mage, så väntar jag tills bebisen tänker komma ut. Det är fortf tre veckor kvar innan BF.. Vill att tiden går fortare…!

 2. 29 July 2011 / 07:59

  Jag har hittat massor med fint. Tänkte dock vänta lite med att handla till pojkarna. Det tar emot lite att på höstkläder.

 3. 31 July 2011 / 00:25

  vad fina kläder 🙂

  jag har beställt overallen med öron från H&M… min bebis är beräknad till september.. hade dock jättesvårt med storleken men slutade med 68 för då tänkte jag att den kan ha overallen hela vintern kanske.. dock ser den ju så himla stor ut… såg att du också beställt overallen, vilken storlek tog du? funderar på om jag borde tagit 62 men nu har jag redan lagt ner overallen i garderoben… hoppas den ska passa… H&M har ju föresten himla mkt fina kläder för barn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.