Ändrade midsommarplaner

Lilltjejen blev tyvärr förkyld och rosslig innan vi skulle åka igår kväll så vi fick snällt stanna hemma. Usch, vad man blir orolig när de är så små och blir sjuka. Mormor och morfar (mina föräldrar) kom och hämtade sonen så att i alla fall han kom iväg. Idag kommer mamma med lunch, gravad lax och äpplesallad, och hjälper mig medan sambon och sonen åker iväg på brandkårsfirande vilket är obligatoriskt varje år. På vägen hem tar de med sig pappas midsommarmat så vi kan fira midsommar hemma. Tror att jag och sonen ska ut i trädgården och plocka sju sorters blommor också. Ja, lite midsommarfirande hoppas jag vi får till trots allt.

Hur firar ni idag? Hoppas ni får en fin midsommar!

3 Comments

 1. Anna O-BF 24/6!
  24 June 2011 / 13:06

  Hej!
  Det blir ett lugnt midsommarfirande hemma med bara maken och vovven ifall vi behöver åka in till förlossningen! Men inga som helst tecken på att detta skulle ske idag känner jag, men man vet ju aldrig…….. För min del får det gärna vänta till efter helgen. Bor ju på Öland och trafiken till Kalmar på söndag framför allt är inte att leka med. Gör mig liiite nervös. Men i värsta fall får man ju begära poliseskort! 🙂 Hade varit nåt! Längtar jättemycket efter bebis nu men som sagt några dagar till hade varit skönt. Jobbigt när de små bli sjuka…….. 🙁 Hoppas det inte blir nåt mer allvarligt. Trevlig midsommar och kram på dig!

  • 24 June 2011 / 16:41

   Anna O, vad spännande att det börjar närma sig nu. 🙂 Trevlig midsommar och kram!

 2. 25 June 2011 / 15:31

  Hoppas att lilltjejn kyrar på sig och att ni hade en skön dag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.