Versace for H&M

H&M har glädjen att presentera höstens designersamarbete med det legendariska modehuset Versace. Kollektionen har skapats av varumärkets kreativt ansvariga Donatella Versace och bjuder på en tillbakablick på modehuset Versaces historia med läder, tryck, färg och glamour, allt i exklusiva material till fantastiska H&M-priser. Kollektionen innehåller dam- och herrplagg, accessoarer samt utvalda inredningsartiklar. Den kommer att säljas i cirka 300 butiker världen över och online från den 17 november. Donatella Versace har dessutom skapat en begränsad pre-spring kollektion för H&M som endast kommer att säljas online i länder med H&M Shop Online från den 19 januari, 2012.

 Kul designersamarbete som jag ser fram emot. Vad tycker ni?

4 Comments

 1. 21 June 2011 / 13:04

  Jag LÄNGTAR! till november nu..:-D

 2. 21 June 2011 / 13:32

  Oj oj oj då gäller det att köa från tidig morgon om man ska få tag i några av plaggen.

 3. 21 June 2011 / 13:58

  Kul! Det är ju något som låter intressant.
  Du får gärna göra ett inlägg och påminna en glömsk… några dagar innan. 😉

 4. 21 June 2011 / 16:53

  Kommer nog bli en intressant kollektion ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.