Reatips: Acne Level

T-shirten Level från Acne är en av mina favoritmodeller. Jag har en svart, en vit och en gråsvart. Tröttnar aldrig på dem. På rea finns den i vit för 297 kr. Bra bastopp av mjuk bomull som tål att tvättas och som passar till det mesta.

1 Comment

  1. 21 June 2011 / 09:47

    Bra tips, har länge letat efter den perfekta t-shirten men inte hittat någon! Jag måste bara säga hur otroligt imponerad jag är av dig att du orkar med att uppdatera bloggen så snart efter du fött tvillingar, det är enormt uppskattat ska du veta, tack för fantastisk inspiration!! Och så är det så roligt att få se “sardinerna” hi,hi, så söta så man inte vet vart man ska ta vägen! Jag som bloggar själv vet hur mycket jobb det är och hur lång tid det faktiskt tar att göra ett enda inlägg, så igen Käthe tack för allt jobb du lägger ner för att vi ska ha något roligt att läsa! Du ser så fräsch och snygg ut och strålar av lycka! Jag kan bara hoppas att jag en dag får uppleva en egen bebis och samma lycka! Många kramar till dig och tack från en trogen läsare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.