Rea hos mytheresa.com

Mytheresa.com har startat sin rea med upp till 50% rabatt. Bland godbitarna finns en t-shirt från Sonia by Sonia Rykiel, väska från Marc by Marc Jacobs,  ballerinas från Tory Burch och armband från Marc by Marc Jacobs.

11 Comments

 1. 8 June 2011 / 10:22

  Älskar väskan!

 2. 8 June 2011 / 11:34

  Åh den rean måste man ju spana in ; )

 3. 8 June 2011 / 12:42

  Tack för tipset! Ballerinas från Tory Burch är nu beställda! My Wardrobe har haft “smygrea” några dagar nu men där hittade jag inget tyvärr. Hoppas nu på Net-a-porter men där är jag ingen “vip-kund” så ¨det mesta lär vara borta när jag kommer in tyvärr. Har hittat en väska som jag så gärna vill ha där!

  • 8 June 2011 / 22:37

   Vad kul att du hittade något passande! Hur tycker du stl är?

   • 8 June 2011 / 23:33

    Om du menar stl på ballerinas så får jag återkomma om ett par dag när jag testat. Jag beställde faktiskt en35 och en36 för att förhoppningsvis någon ska passa. Såg att det var gratis att skicka tillbaka dem så jag provar hemma. Det fanns ju så få stl kvar när jag kikade in så jag vågade abslut inte chansa. Hoppas på att någon ska funka!!

 4. B-M
  8 June 2011 / 13:01

  Älskar turkost till sommaren! Tror det får bli ett klick på armbandet.

 5. 11 June 2011 / 11:09

  Jag sitter och velar om två par skor men kan bara inte bestämma mig. Spara eller slösa den här månaden? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.