Trivs med mitt kortare hår

Trivs verkligen superbra med mitt nya kortare hår. Kanon att jag lät frisören klippa det en rejäl bit. Topparna är inte slitna och håret har fått en helt annan volym. Igår kväll tvättade jag det för första gången och så här såg det ut i morse efter att jag gick och la mig med halvblött hår – det ultimata testet. Inte fullt så ljust dock eftersom det är taget vid ett fönster.

Så det får bli dagens tips – klipp bort slitna toppar inför sommaren!

2 Comments

 1. Carro
  31 May 2011 / 10:26

  Vilket fint hår du har!
  Hoppas att dom små tvillingarna kommer idag!
  Måste vara jobbigt och tungt för di nu.
  All lycka till :))

  • 31 May 2011 / 19:30

   Carro, än så länge hänger de sig kvar i magen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.