Här blir inga barn gjorda


Tvillingmage i vecka 37.

Fortfarande hemma…så typiskt! Men vi fick firat morsdag, och som jag har blivit firad. Med scrappat kort, blommor & blad, ett frisörbesök till sommaren då storebror och mormor lovar att gå en runda med de små och som om det inte vore nog en ny fin tröja (visar er imorgon) från den lokala outleten av mamma. Mamma och pappa kom hit med färdig mat; stek, nypotatis, morötter och godaste brunsåsen. Sambon och sonen plockade in rabarber och jag bidrog med att göra rabarberkräm.

Nu ska jag lägga mig så jag är redo _om_ något mot förmodan skulle hända. <– skriver jag så kanske det gör susen 😉
Tack ska ni ha i inlägget nedan för alla fina skoförslag!

10 Comments

 1. 30 May 2011 / 16:47

  Jag hejar på dig inför bebisarnas ankomst 😀

 2. 31 May 2011 / 14:50

  Oj, nu är din mage lika stor som min var. Jättefin, men jag vet hur jobbigt det var i slutet. Nu har jag fortfarande en mage, size mindre & lättare.. 🙂

  Själv äger jag inte heller några inneskor & hade bara med mig ett par ballerina & jympaskor. Fötterna var så svullna att jag bara fick på mig jympaskorna med skoskydd på, så ta vilka skor du vill. Inne på rummet kan du ändå gå runt i strumpor.

  Håller tummarna för att de ska kika ut snart! 🙂
  Kram

  • 31 May 2011 / 19:29

   Anna, ska verkligen bli skönt med en lättare mage. 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.