Inneskor på BB?

Det står i alla packlistor att man bör ta med sig inneskor. Jag använder inte direkt inneskor på sommaren så det är svårt. Funderar på att ta med dessa fluffiga flipflop från UGG som mamma beställde via Campadre för ett tag sedan och som var för små för henne. Vad tror ni om dem?

Vad hade ni för skor med er?

Känner svag mensvärk och hoppas att det kanske är något på g… Hade varit en passande morsdagspresent – inte sant? 😉

16 Comments

 1. 28 May 2011 / 23:14

  Ã?hh vilka fina! Klart du ska ta med dem. Jag hade med mig typ snna fast inte hälften sÃ¥ snygga! De blir perfekta. Lätta att bara sticka in foten i. Man vill ju inte ha smuts frÃ¥n sjukhusgolvet upp i sin säng 🙂

 2. 28 May 2011 / 23:31

  Jag har ju ingen erfarenhet än men har just denna dag faktiskt suttit och börja skriva packlista till förlossningen:-)

  Flipflop är en pryl jag satte upp på listan eftersom jag också sett “tofflor, inneskor, sandaler” etc på tipslistorna. Dina såg otroligt sköna ut och lättare fotdon att få på och av hittas knappast än flipflop tänker jag.

  Hoppas det händer nåt imorgon för dig! Lycka till ifall att:-)

  Kram på dej och tvillingarna!

 3. Anna L
  28 May 2011 / 23:48

  Ta med tofflor – det blir skönt. Golven kan nog i värsta fall vara lite halvsmutsiga.
  Spännande om det är något på gång! Lycka till och stor kram!

 4. ella
  29 May 2011 / 07:51

  Jag hade jättestor nytta av mina Birkenstock! Men det var ju mitt i vintern så flip flops funkar nog utmärkt nu. Lycka till, hoppas det är på g 🙂

 5. Cissi
  29 May 2011 / 08:06

  Ta inte med för fina inneskor, det är supersmutsigt på golvet! Det låter knäppt o säga att det är smutsigt på sjukan men det är det. Jag fick slänga mina shepard som jag hade med mig….

 6. Ulrica
  29 May 2011 / 10:03

  Med fötter lik en elefants var det enda jag kunde gå i de sista graviditetsmånaderna; birkenstock- ett nr för stora. Vattnet gick hemma o rann så fint efter benen ner i mina birkenstock så det tjippade fint mellan tårna när jag vaggade in på BB med en lika våt trikåkjol slafsande kring låren. Dessa birkenstock stod så under min säng på BB och en hel sommars fotsvett, sand o saltvatten blandades med fostervatten och “doften” spreds i rummet tillsammans med bröstmjölk. Jag bad min man ta med nya skor, men det tog innan han fattade (när han själv till slut undrade vad det var som luktade). Mina allra sista par birkenstock slängdes i sophinken på BB.

 7. 29 May 2011 / 10:55

  Jag var där i februari och hade typ mjuka ballerinaskor. Som många sagt var där skitigt på golvet!
  De rekommenderade att man tog upp mat på rummet så man behövde ju inte klä på sig 🙂
  Lycka till!

 8. Sara
  29 May 2011 / 11:21

  jag kom hem från BB i fredags och tofflor var verkligen ett måste. Jag rekommenderar att ta ett par som inte är ömtåliga och som går att tvätta av efteråt. Men huvudsaken är ju att de är sköna.

  Jag samlade på mig så mycket vätska i slutet och fick inte på mig mina skor sista dagarna så jag köpte ett par foppatofflor 3 stl för stora som jag hasade runt i på BB, de var perfekta på sjukhuset men fick stanna där. De är de fulaste skorna jag vet (kostade 50 kr så det var ingen förlust att lämna kvar dem. ) Men de fyllde helt klart sitt syfte!

 9. 29 May 2011 / 11:22

  Dom ser jättemysiga ut!

  �h spännande, hoppas det är på gång =)

 10. 29 May 2011 / 11:37

  Wiee, vad spännande!!
  Tofflor ska du ha (hade inte velat vara utan efter min operation) men ta inga nya fina utan något du inte är så rädd om. Spara de nya till hemmalivet, för även om de inte blir förstörde kommer du säkert förknippa dem med sjukhusmiljön efteråt.

 11. 29 May 2011 / 12:10

  Ser perfekta ut! Jag körde bara gamla tofflor som jag inte var så rädd om 🙂

  Ja bästa presenten, hoppas det kommer igång:) så spännande att de är så nära nu fina! Ett stort grattis på mors dag! Varm kram

 12. 29 May 2011 / 13:26

  Håller tummarna =)

 13. 29 May 2011 / 16:50

  Inneskor är bra men ta några som har riktig sula alternativt tvättbara. Golven är inte som hemma, tänk mer som utomhus. Så du lär inte vilja ha dem inne hemma efteråt om du inte spritat sulorna eller tvättat dem i tvättmaskinen.

  Håller tummarna att det är på gång 🙂

 14. victoria
  29 May 2011 / 19:25

  Jag hade ballerinaskor.. Det är bra med en sko som man kan promenera runt med på avdelningen, kanske besöka kafeterian..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.