Varför putar jag med läpparna?

För att jag måste träna på det. Nej, men för att uppmärksamma er på att jag har testat det nya läppglanset Wild Rose Lip Gloss från Lumene. Kostar 95 kr hos Kicks.

+ Lagom stort att ta med i väskan. Känns behagligt att bära. Okletigt. Vårdande.
– Sitter inte jättelänge men är lätt att applicera igen. Inte så billigt.

1 Comment

  1. Åsa
    27 May 2011 / 07:23

    Käthe, du verkar ha bra koll på mycket så jag har en fråga till dig; Vet du någonting om hur farligt det är att färga/bleka håret precis i början av en graviditet? Jag har inte fått graviditeten bekräftad än men olika tecken säger mig att det finns något i magen. Jag har världens utväxt och har en tid hos frisören då jag kommer vara precis i början av v 4 (om jag nu är gravid). Ska jag ställa in frisörbesöket? Vad skulle du gjort?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.