Webbutiksnytt!

Kika gärna tillbaka i kategorin Webbutiksnytt för att inte missa aktuella reor.

Senast uppdaterat kl. 20:35.

Have2have har lagt upp fler rea-skor.
Asos har upp till 70% rabatt.
Mina uk har utökat rean.
Provrummet startar vip-rean idag kl. 18. Koden är WINTERSALE2010.
Mrs H har startat sin nätrea med 40% rabatt.

Maila till info@kathe.nu för att tipsa mig om webbutiker och erbjudanden

Leave a comment

 1. Jeanette
  30 December 2010 / 19:37

  Hej!

  Ser nu att Provrummet har rea, men ser inget ställe där man ska skriva ngn kod. Har de redan öppnat rean för alla?
  /Jeanette

  • Käthe Nilsson
   30 December 2010 / 20:20

   Jeanette, klicka på min länk så ser du rutan där. 🙂

 2. 30 December 2010 / 23:04

  Hej! Jag brukar gå in här och läsa med jämna mellanrum, men nu är det visst ett tag sen ser jag. Grattis till graviditeten 🙂 Jag är oxå gravid, men jag är bara i v 6+3 än, och första graviditen, så det syns inte ett spår än. Men det ska bli lite kul att få handla lite gravidkläder framöver 🙂
  Vi har gjort IVF, och vad jag förstår så gjorde ni det med det första barnet, har ni gjort det nu oxå, eller är det på naturlig väg? Du har kanske skrivit om det tidigare, men antingen har jag missat det, eller så var det före min tid här, eller så har du inte gjort det. Vill du inte svara, så gör du inte. Jag är bara lite nyfiken, eftersom vi själva gått igenom IVF. Kram och lycka till!

  • Käthe Nilsson
   31 December 2010 / 12:30

   Lottis, grattis, så kul!! Sonen var färskförsök och denna gången var det frys. Kram och lycka till du också! 🙂

  • Käthe Nilsson
   31 December 2010 / 12:29

   pastasson, gott nytt år!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.