Marc Jacobs våren 2011


Foto: Style.com.

Jag lovade att inte börja prata vårmode förrän efter nyår men jag måste tjuvstarta, känner jag. I vår gillar jag Marc Jacobs extra mycket, mer än underkollektionen för ovanlighetens skull. Jag inspireras av de stora solglasögonen, rött mixat med rosa, de vida byxorna och guld. En cool och härlig stil.


Om du också gillar solglasögonen har H&M ett par ganska lika till ett bra pris.

Leave a comment

  • Käthe Nilsson
   28 December 2010 / 10:35

   Hanna, jag tyckte det också. 🙂

 1. 28 December 2010 / 10:19

  Det gula såg härligt ut! har blivit helt tokig i gult o dras till det massor på sistone. Tror det beror på att jag som brunett insett att jag passar betydligt bättre i det än som blond 🙂

  • Käthe Nilsson
   28 December 2010 / 10:35

   Ida, ja det starkt gula är så mycket snyggare på mörka, speciellt vintrar. 🙂

 2. Marina
  28 December 2010 / 11:02

  Ser verkligen fram emot gravidkläder i din blog. Själv är jag 16+2, och har också gjort IVF på Öresundskliniken i Malmö. Behöver tips på bra mammajeans/leggings. Lycka till med magen/ Marina

  • Käthe Nilsson
   28 December 2010 / 11:06

   Marina, grattis!! Då är du en vecka före mig. Jag lovar att varva jättemycket tips för gravida varvat med “vanligt mode”. De skönaste byxorna just nu är Ka-ching (stavning) från Odd Molly. Perfekta att ha hemma nu i början och efter graviditeten. Leggings är svårt eftersom de flesta går högt upp och har obekväm resår. Har inte hittat de helt perfekta ännu. Annars har H&M ett par under 100-lappen som är bra för övrigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.