Dagens makeup

Hm, jag slarvade lite med concealer under ögonen, det kan man inte göra när man använder mineralfoundation i puderform.

Jag har fastnat för min bruna ögonpenna från Clinique som jag brukar ha utanför fransarna och sedan sudda men idag har jag använt en tunn eyeliner från YSL ovanför de övre fransarna och Guerlain Terracotta Loose Powder Kohl Liner i svart innanför fransarna. Den är kanon eftersom den inte irriterar mina ögon. Volymmascara från I.d/Bare Minerals som vanligt. Den börjar tyvärr ta slut nu. För övrigt mineralfoundation från Youngblood i Soft Beige, rött rouge från Susan Posnick (min favorit) och läppstift från YSL. Jag brukar mesa med mitt underbara lipgloss från I.d. i färgen Amber. Detta är ett försök till förändring, det är så lätt att fastna i gamla sminkvanor.

Ögonbrynen ska jag plocka ikväll. Inte supermycket men så att jag för det dära lilla lyftet som gör så mycket.

Leave a comment

 1. 28 December 2010 / 12:30

  Åh vilken snygg makeup! Du är så vacker! Jag tycker du passar jättebra i läppstiftet med lite färg! (Grattis till graviditeten, vad underbart!) Kram från Ellie

  • Käthe Nilsson
   28 December 2010 / 14:24

   Ellie, tack snälla du!! 🙂

 2. 28 December 2010 / 15:30

  Väldigt fint! Jag gillar också läppstiftet, snygg färg på dig

  • Käthe Nilsson
   28 December 2010 / 23:32

   Camilla, tack. Nu tror jag verkligen att jag passar i läppstiftet. 🙂

 3. 28 December 2010 / 17:03

  Kanonfint! Läppstiftet passar dig perfekt!

  • Käthe Nilsson
   28 December 2010 / 23:33

   Kerstin, tack, extra kul att just du skriver det. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.