Ny kamera

Det är helt otroligt svårt att köpa kamera. Vilket märke ska jag välja och vilka tekniska funktioner vill jag ha? Jag utgick från den jag har och valde en nyare modell. Min gamla har optisk zoom på 12x så jag ville inte köpa en sämre kamera samtidigt som jag vill hålla nere priset. Och Canon gillar jag så jag ville inte byta till ett annat märke. Det blev en Canon Powershot SX210 IS. Hoppas den blir bra. Sonen kommer att bli glad för min gamla. 🙂

Leave a comment

 1. 19 December 2010 / 10:50

  HOppas den kan stå på kant… men det kanske du redan har testat 🙂

  • Käthe Nilsson
   19 December 2010 / 11:55

   Alexandra, kan den det så vet jag att du vill ha en. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.