Helgstatus

Vi åt en sen lunch och jag ska strax in i duschen medan killarna ska hyra film. Blir lite fix här under eftermiddagen och klockan sex ska vi bänka oss framför TV:n  för att se Berättelsen om Narnia – Prins Caspian tillsammans med varsin tallrik Ceasarsallad. Sonen har valt McDonaldsmat idag.

Imorgon ska vi köpa en liten, mysig gran, klä den, dricka glögg, packa in julklappar och bara insupa julen. Blir ett litet julbord här hemma med provsmakning på den gravade laxen, egen hovmästarsås, prinskorvar, nygratinerad skinka, färdigköpt dansk rödkål och gott bröd.

Hur ser er helg ut?

Leave a comment

 1. Magdalena
  18 December 2010 / 19:46

  Vi var och fixade julgran i eftermiddags, så nu luktar det jul i hela huset och blir myskväll med sambo. Nu fattas bara den “riktiga” julklappen som jag hoppas på ska lyckas!!!

  • Käthe Nilsson
   19 December 2010 / 11:56

   Magdalena, vad mysigt! Killarna är och köper julgran nu. 🙂

 2. Johanna
  18 December 2010 / 21:56

  ÅÅÅÅåååh! Er morgondag låter helt ljuvlig! Vi är totalt fullbokade och dessutom dubbelbokade vilket resulterar i att vi får splitta oss för att hinna med allt:-( Helst av allt hade jag kopierat er dag rätt av!
  Kram!

  • Käthe Nilsson
   19 December 2010 / 11:56

   Johanna, nej, vad jobbigt.! ;( Hoppas du får det lugnare längre fram. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.