Veckans outfits

Det blir mycket Odd Molly nu! Blir särskilt Odd Molly-förtjust vid juletid utan att veta varför. 🙂

Jag åt precis världens godase risgrynsgröt med saftsås. Gjorde den idag och jag har aldrig lyckats så bra förut. T.o.m. godare än pappas. Det ni! 🙂

Leave a comment

 1. 12 December 2010 / 21:43

  Du, jag såg förut att du letade varma vinterskor och att dina UGGs inte höll måttet. Det är för att det är fel modell! Du ska ha ett par med lite mer “byggd” sula liksom, inte de där Classic eller Cardy-varianterna. Varma är tex Kensington. Jag har 3 par i olika modeller(alltså andra än de förstnämnda) och de håller mig varm även här i kalla Dalarna. vi pratar alltså -20° o nedanför på termometern.

  På Millami.com kan du handla BÅDE UGGs o Odd Molly och andra märken också, til 30% rabatt!

  kram kram

  • Käthe Nilsson
   13 December 2010 / 07:38

   Evalena, vilken bra rabatt. Tack! 🙂

 2. 13 December 2010 / 00:40

  Skrev ett mail till dej igår med frågan hur jag ska göra för att komma åt min vinst. Men uff vad jag blev sugen på risgrynsgröt nu. Fast jag gillar bäst med sirap o mjölk… inga kalorier alls :)Kram Asta

  • Käthe Nilsson
   13 December 2010 / 07:38

   Pastasson, när skickade du mailet? Hittar inget nämligen. Annars maila till info@have2have.se. 🙂

 3. 13 December 2010 / 08:36

  Snygga outfits allihop. Ser ut som att du kommer att bli sådär snyggt gravid med bara en stor mage *avis*

  • Käthe Nilsson
   13 December 2010 / 15:58

   Lisa, det tror jag inte, jag är nämligen inte så lång. 🙂

 4. Carro
  13 December 2010 / 14:15

  Det blir verkligen lite julstämning med Odd Mollys kläder (iaf dom som du visar här.)

  • Käthe Nilsson
   13 December 2010 / 15:56

   Carro, ja jag tycker det. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.