Tredje advent

Jag gjorde varm choklad med marshmallows eftersom jag inte har hittat någon saftglögg än och så norpade vi fler av lussekatterna. Tre tända ljus och sedan var myset avslutat. Pendlar mellan tvättstugan och datorrummet som jag får ha kvar ett par månader till, sedan ska det bli barnrum. Får fundera ut en smart datorhörna åt mig. Jag klarar mig inte enbart på en laptop utan behöver en stationär med bra prestanda. Visst borde IKEA ha smarta och snygga lösningar?

Ha en fin tredje advent alla mysiga läsare! 🙂

Leave a comment

 1. Emelie
  12 December 2010 / 16:46

  Letar du glögg måste jag bara få tipsa om en äppelglögg som finns på systembolaget. Den är alkoholfri! Kostar 24 spänn och har ett stort Ä på flaskan. Supergod!

  • Käthe Nilsson
   12 December 2010 / 18:37

   Emelia, jättetack för tipet, det ska jag göra. 🙂

 2. 12 December 2010 / 16:50

  Ha en trevlig tredje advent:)

  Kram

  • Käthe Nilsson
   12 December 2010 / 18:36

   Izabell, tackar. Kram!!

 3. 13 December 2010 / 08:28

  Herrljungas glögg med äpple och kanel är jättegod. En blandning mellan glögg och äppelmust nästan. Inte riktigt lika kryddad som vanlig glögg. Håller inte så länge efter öppnandet dock men det känns ju ganska bra att det inte är så mycket tillsatser. 2.2% alkohol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.