Så himla snyggt

Bruna skinnshorts och en blek blus med långa ärmar är det snyggaste jag vet just nu. Shortsen kommer från Vila och kostar en tusenlapp. De har inte dykt upp i webbutiken än men kanske i butik?

Leave a comment

 1. 3 December 2010 / 12:47

  Ja oj, det där va en riktigt snygg kombo!

 2. weronicaicentrum
  3 December 2010 / 12:58

  nääääe.. jag tyckte inte det såg klokt ut *S* tänk vad smaken är delad.
  Skinn och shorts är för övrigt en kombination som jag anser är lika hemsk som shorts och leggings….
  fattar det inte.. tycker det ser fult ut, ungefär som när en treåring får välja kläder själv och tar gröna manchesterjeans, organge skjorta och en socka av var färg och är jättenöjd.

  Är jag gammal (37)?? Har jag dålig smak? Näe jag tycker varken jag är gammal eller har dålig smak och nej jag är INTE avundssjuk för att jag själv aldrig skulle kunna klämma ner mig i sånna shorts. jag tycker det är fult och ser….lite lustigt ut faktiskt. Skulle ha svårt att ta någon på allvar som klädde sig så.

  Som modebloggare vore det roligt att se dig skriva om kläder för lite mer “normala” människor, vi brudar med övervikt, skral kassa och som bor “på landsbyggden” där folk skulle trilla omkull om man kom glidande i skinnshorts på storgatan… men vi kanske ses som omoderna hillbillys enligt storstads-modebloggarna?

 3. 4 December 2010 / 16:11

  Love this! wow, londonfärgat skinn (som man säger inom ridsporten).. hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.